Sapiens. O istorie grafica. Volumul I. Nasterea omenirii PDF

  Coperta Carte Sapiens. O istorie grafica. Volumul I. Nasterea omenirii

  Iti doresti sa citesti cartea Sapiens. O istorie grafica. Volumul I. Nasterea omenirii scrisa de Yuval Noah Harari, David Vandermeulen, Daniel Casanave si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sapiens. O istorie grafica. Volumul I. Nasterea omenirii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sapiens. O istorie grafica. Volumul I. Nasterea omenirii

  In Nasterea omenirii, un Yuval fictional ne invita sa-l insotim in palpitanta aventura numita istorie, cutreierind pamintul alaturi de o sumedenie de personaje pestrite. Ei se detaseaza de vacarmul lumii noastre inundate de informatii, fac un pas in spate si privesc imaginea de ansamblu: istoria speciei noastre de la inceputuri pina astazi. Pe parcursul explorarilor, o intrebare nu le da pace: cum a ajuns o maimuta neinsemnata stapina planetei, capabila sa fisioneze atomul, sa zboare pe Luna si sa manipuleze codul genetic? Formatul grafic le propune cititorilor un nou tip de explorare intelectuala si artistica a trecutului. Evolutia oamenilor este reimaginata ca un reality-show. Prima intilnire dintre sapiens si neanderthalieni este examinata prin intermediul capodoperelor artei moderne. Extinctia mamutilor si a tigrilor cu dinti-sabie e repovestita ca un film politist. Haideti sa-i cunoasteti pe neanderthalieni, pe atotputernicul Doctor Fiction si pe cei mai rai criminali in serie care au existat vreodata – si sa aflati de ce sintem cu totii captivi in visul unor oameni morti demult!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sapiens. O istorie grafica. Volumul I. Nasterea omenirii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.