Sapiens. O istorie grafica vol.II PDF

  Coperta Carte Sapiens. O istorie grafica vol.II

  Iti doresti sa citesti cartea Sapiens. O istorie grafica vol.II scrisa de Yuval Noah Harari , David Vandermeulen , Daniel Casanave si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sapiens. O istorie grafica vol.II chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sapiens. O istorie grafica vol.II

  Daca, acum 12.000 de ani, noi, oamenii, am cazut intr-o capcana din care nu am mai reusit sa scapam niciodata? Sapiens. O istorie grafica. Stalpii civilizatiei povesteste cum s-a transformat Homo sapiens din nomad in sedentar si a inceput sa munceasca din ce in ce mai mult fara sa aiba totusi o viata mai buna. Descoperiti cum a cucerit graul lumea, cum un mariaj improbabil intre un zeu si un birocrat a creat primele imperii, cum razboiul, foametea, bolile si inegalitatea au devenit parte a conditiei umane si de ce nu am putea da vina decat pe noi insine pentru toate astea….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sapiens. O istorie grafica vol.II este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.