Sandman 1. Preludii si nocturne PDF

Coperta Carte Sandman 1. Preludii si nocturne

Iti doresti sa citesti cartea Sandman 1. Preludii si nocturne publicata de editura Grafic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Sandman 1. Preludii si nocturne de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Sandman 1. Preludii si nocturne

Sandman, capodopera lui Neil Gaiman, unul dintre cele mai apreciate romane grafice ale tuturor timpurilor, a impus un standard pentru un fantasy matur in domeniul benzilor desenate. Seria Sandman a fost ilustrata de mai multi artisti exceptionali, fiind un amestec de mitologie antica si moderna in care se intrepatrund perfect fictiunea contemporana, drama istorica si legendele. Preludii si nocturne este primul volum dintr-o saga unica in literatura benzilor desenate, care-i introduce pe cititori in lumea fantastica si intunecata a viselor si cosmarurilor, pe taramul lui Morfeu. Membrii unei organizatii oculte incearca sa captureze Moartea pentru a obtine viata vesnica, dar il prind pe fratele ei, Visul/Morfeu. Saptezeci de ani mai tarziu, Visul reuseste sa evadeze si porneste in cautarea a trei obiecte magice care i-au fost furate la intemnitare. Si astfel incepe una dintre cele mai extraordinare serii din istoria romanului grafic.””Sandman are limpezimea basmelor si subtilitatile subversive ale fictiunii moderne de prima mana.”” – Stephen King…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.