Sambata seara si luni dimineata PDF

  Coperta Carte Sambata seara si luni dimineata

  Iti doresti sa citesti cartea Sambata seara si luni dimineata scrisa de Tudor Stancu si publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sambata seara si luni dimineata chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sambata seara si luni dimineata

  Romanul Sambata seara si luni dimineata urmareste intamplarile unui grup de tineri ale caror destine se intalnesc in timpul unei scurte vacante intr-o statiune de munte. Acesti tineri afiseaza o mondenitate ostentativa, fie prin practicarea schiului – sport care necesita o substantiala investitie financiara -, fine prin petreceri unde alcoolul se consuma excesiv si sexul se practica fara prejudecati. Toate acestea sunt de fapt un invelis menit sa ascunda singuratatea, zbuciumul interior al unei existente fara sens si fara tinta, conturate prin rememorari, conversatii si vise. Vor duce insa intamplarile neasteptate cu care se confrunta personajele in aceasta scurta vacanta si imediat dupa aceea la sansa de a se regasi pe sine, de a da un sens existentei fara rost? Vor gasi acesti tineri ceea ce cauta? Tudor Stancu Reprezentand a treia generatie de scriitori din familia sa, Tudor Stancu s-a nascut la Bucuresti, unde a urmat cursurile facultatii de Limba si Literatura Romana. A frecventat pentru un timp sedintele Cenaclului de Luni, condus de Nicolae Manolescu, si a debutat editorial in 1985, in volumul colectiv Proze, Antologie debut, la Editura Albatros, volum primit favorabil de critica literara a vremii. A publicat de asemenea proza si poezie in diverse ziare…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sambata seara si luni dimineata este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.