Saman PDF

Coperta Carte Saman

Iti doresti sa citesti cartea Saman publicata de editura Vivaldi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Saman chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Saman

SAMAN este a doua carte a trilogiei care urmareste destinele familiei Cole, o dinastie de doctori datand din secolul al XI-lea. Scris cu sensibilitate si in acelasi timp cu exigenta, dar mereu convingator, SAMAN este o saga epopeica, evocare plina de viata a menirii celor doi doctori Cole, tata si fiu, care isi desfasoara activitatea in secolul XIX, in plin Razboi de Secesiune. Este un amestec epic presarat cu crime brutale si vindecari miraculoase, amintind de vraja secolelor dominate de alchimie, la granita dintre stiinta si vis. Premiul JAMES FENIMORE COOPER pentru fictiune istorica….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.