Salutari lui Trotki PDF

Coperta Carte Salutari lui Trotki

Iti doresti sa citesti cartea Salutari lui Trotki publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Salutari lui Trotki chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Salutari lui Trotki

„”Greva foamei, trotuare ocupate de protestatari, primarii luate cu asalt. Dar si un student care o seduce pe amanta profesorului. Pumni ridicati, manifeste radicale, acuzatii scandate contra guvernului. Dar si o batrana furisandu-se spre intalnirea cu iubitul ei. Nunta unor mafioti, un ucigas cu indoieli, un medic criminal. Cativa pui de gaina ciugulind niste rosii. Povestirile lui Dumitru Crudu, scriitor pe deplin consacrat, redau intreaga forfota a vietii de azi, intr un limbaj savuros, cu o verva inegalabila si cu un umor de cea mai buna calitate.””…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.