Sagrada Familia PDF

Coperta Carte Sagrada Familia

Iti doresti sa citesti cartea Sagrada Familia publicata de editura Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sagrada Familia chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sagrada Familia

SAGRADA FAMILIA SAU PARADISUL TERESTRU, ENIGMATICA GENIALITATE CONSTRUCTIVA, SUPRAREALISM EXPLOZIV SI NARATIUNE PROFUND CRESTINASagrada Familia: ambitioasa si smerita, avangardista si profund conservatoare, opera unui geniu solitar. Gaudi: o paradigma a calugarului franciscan care a atins universalitatea cu propria sa inspiratie – seny i rauxa, adica bun-simt si seninatate. Sagrada Familia: murmur si ecouri de pieces montees en chocolat cu glazura de caramel, arhitectura organica intr-o silueta dramatica daruita cu enorme si exotice cosuri cu fructe scaldate in soare, spre ospatul zeilor, intr-un festin al culorilor. Dintre toate constructiile lui Gaudi, Sagrada Familia (opera vietii sale, in sens literal) e de departe cea mai enigmatica si mai donquijotesca, de o ambitie ce pare sa nu aiba limite. Complexitatea povestii pe care ne-o istoriseste provoaca aceeasi uluire ca viziunile Sfantului Ioan din insula Patmos, revelate mai tarziu in Apocalipsa. Toata lumea stie ca Ferran Adria, cel mai cunoscut bucatar din lume, se inspira adeseori din creatia lui Gaudi. Adulatia lui Adria trimite direct la esenta problemei. Cand ne lasam sedusi de suprafata e mai dificil sa vedem dincolo de ea. In acest punct, bucatarul poate sa ne dea o mana de ajutor, caci in creatiile sale culinare, unice, se observa o investigare a aspectelor stiintifice si a structurilor oculte ale alimentelor. Straduindu-se sa le cunoasca in profunzime natura, Adria s-a angajat, asa cum a facut-o si Gaudi la un moment dat, intr-o cautare labirintica a originilor propriei creativitati. Aplauzele lui Dali in fata arhitecturii gaudiene (pe care o considera de-a dreptul „”deliranta””) puneau indiscutabil degetul pe rana. Gaudi se bucura de o enorma popularitate. E o placere sa-l privesti. Fa going, cum ar fi spus el in catalana, insa reusita presupune suferinta, disciplina riguroasa, investigatii minutioase si, totodata, genialitate, in plan constructiv, ca sa nu mai vorbim, desigur, de rolul central al profundei s…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.