Saga lui Erik Vikingul PDF

  Coperta Carte Saga lui Erik Vikingul

  Iti doresti sa citesti cartea Saga lui Erik Vikingul scrisa de Terry Jones si publicata de editura Vellant? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Saga lui Erik Vikingul chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Saga lui Erik Vikingul

  Aceasta carte a luat nastere in urma nemultumirii mele legate de epopeile islandeze, una care s a ivit inca de cand le am citit prima data. Ma asteptasem sa fie niste povesti pline de minunatii si aventura, de monstri si demoni care cutreiera Pamantul in cautare de muritori pe care sa I distruga. Credeam ca vor fi pline de fantezie si de inventii, si de imaginatie nelimitata. In 1979 am scris o carte pe care am numit o Basme, pentru fiica mea, Sally, cand avea 5 ani. Cand fiul meu, Bill, a implinit 5 ani, a trebuit, fireste, sa scriu o carte si pentru el. Vizitasem recent o expozitie vikinga la British Museum, asa ca l am intrebat pe Bill daca i ar placea o poveste cu vikingi si mi a raspuns ca da. Am avut astfel ocazia sa scriu o epopee asa cum mi ar fi placut mie sa fie, plina de aventuri extraordinare si de imaginatie fara limite, cu monstri si tot felul de creaturi si magie, si fantezie. De atunci si pana acum insa mi am schimbat parerea despre epopeile islandeze. Am primit cele cinci volume de Epopei islandeze si le am gasit absolut fascinante. Istoriile sunt intr adevar spuse intr un stil prozaic, dar exact asta este fascinant la ele. Aceste povesti sunt portrete ale vietilor unor oameni care au trait cu 700 pana la 1000 de ani in urma,sunt istorii lipsite de artificii narative si inflorituri retorice. Vieti care, desi traite la marginea civilizatiei, spun povestea unor oameni care au fost la fel de nobili, virtuosi, vicleni si mincinosi ca oricine altcineva din zilele noastre. Epopeile islandeze ne arata ca oamenii sunt peste tot si dintotdeauna la fel. Ce binecuvantare! Terry Jones s-a nascut in 1942, la 1 februarie, in Tara Galilor. A fost actor, scriitor, regizor de film si istoric. A fost creatorul seriei Flying Circus cu Monty Python. A regizat impreuna cu Terry Gilliam Monty „Python and the Holy Grail” si a dezoltat ca regizor peliculele „Life of Brian” si „Monty Python’s and the meaning of life”….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Saga lui Erik Vikingul este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.