Sacrificiu Final, Academia Vampirilor, Vol. 6 – Partea intai PDF

Coperta Carte Sacrificiu Final, Academia Vampirilor, Vol. 6 - Partea intai

Iti doresti sa citesti cartea Sacrificiu Final, Academia Vampirilor, Vol. 6 – Partea intai publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Sacrificiu Final, Academia Vampirilor, Vol. 6 – Partea intai de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Sacrificiu Final, Academia Vampirilor, Vol. 6 – Partea intai

Sacrificiu Final, ultimul volum al seriei Academia Vampirilor semnata de Richelle Mead. Regina a murit si lumea Moroilor nu va mai fi niciodata la fel. Pe Rose, victima unei inscenari, o asteapta o executie nedreapta – se pare ca nici chiar Dimitri nu o va mai putea salva acum… Iar Lissa este implicata intr-o lupta pe viata si pe moarte pentru tronul regal. Fetele se vad nevoite sa se bazeze pe dusmani si sa-i puna sub semnul intrebarii pe cei in care aveau incredere…Dar daca singura solutie ar fi de fapt sa jertfeasca ceea ce este mai important pentru ele? Sa se sacrifice una pe alta….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.