Sa nu te intorci niciodata! PDF

Coperta Carte Sa nu te intorci niciodata!

Iti doresti sa citesti cartea Sa nu te intorci niciodata! publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sa nu te intorci niciodata! chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sa nu te intorci niciodata!

Ofiterul in retragere Jack Reacher se intoarce la baza militara pe care a condus-o in urma cu 16 ani ca s-o cunoasca pe Susan Turner, actualul comandant. Acolo afla ca femeia tocmai a fost acuzata de coruptie si ca el insusi ar putea fi judecat pentru un abuz in serviciu de care nu-si aminteste si pentru o presupusa paternitate. Imbinand o intriga complicata si o cursa palpitanta pentru justitie si aflarea adevarului, Lee Child il pune la incercare pe Reacher – si il face sa se intrebe cine este, ce a facut si cum va arata viata sa in viitor….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.