Sa nu plangi PDF

Coperta Carte Sa nu plangi

Iti doresti sa citesti cartea Sa nu plangi publicata de editura Herg Benet? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sa nu plangi chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sa nu plangi

Autoarea bestseller-ului New York Times „”Fata cea buna””, Mary Kubica se intoarce acum cu o poveste electrizanta despre obsesie si inselatorie, o poveste care iti da dependenta. In centrul orasului Chicago, o tanara pe nume Esther Vaughan dispare fara urma din apartamentul ei. Printre lucrurile sale este gasita si o scrisoare, dedicata misterios „”Dragostei mele””, lasand-o pe prietena si colega ei de apartament, Quinn Collins, sa se intrebe daca Esther era intr-adevar persoana pe care credea ca o stia. Intre timp, intr-un mic orasel de coasta din Michigan, aflat la o ora distanta de Chicago, o necunoscuta apare in cafeneaua unde Alex Gallo, un adolescent de 18 ani, se ocupa de curatenie. Este atras imediat de frumusetea si sarmul fetei, dar ceea ce porneste ca un flirt inocent se transforma brusc in ceva mult mai intunecat si sinistru. In vreme ce Quinn cauta raspunsuri despre Esther, iar Alex e tot mai subjugat de vraja femeii necunoscute, maestra suspansului Mary Kubica isi conduce cititorii intr-o aventura incredibila, care va culmina cu un deznodamant socant ce ne arata ca, oricat de departe si de repede am fugi de el, trecutul tot ne va ajunge din urma.””O carte de suspans perfecta, de neratat.”” (Buzzfeed)””Mary Kubica are un talent fenomenal in a crea thrillere psihologice captivante.”” (In Style)””Intorsaturile de situatie ii vor tine pe cititori in priza pana la ultima pagina.”” (Booklist)””Un roman plin de suspans, antrenand psihologia ambilor naratori si cu un final de-a dreptul exploziv.”” (The Huffington Post)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.