Sa ne fie la toti la fel de rau PDF

  Sa ne fie la toti la fel de rau - Adrian Schiop

  Iti doresti sa citesti cartea Sa ne fie la toti la fel de rau scrisa de Adrian Schiop? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sa ne fie la toti la fel de rau chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Sa ne fie la toti la fel de rau PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Sa ne fie la toti la fel de rau

  Dupa bestsellerul Soldatii, Poveste din Ferentari, Adrian Schiop revine cu un nou roman ce exploreaza tema homosexualitatii si a mizerabilismului in societatea paturii de jos.

  Adi se avinta intr-o relatie improbabila cu Florin, un politist de 42 de ani, divortat si betiv, care, din deformatie profesionala, dar si pentru ca are o imagine de aparat, este foarte autoritar si mereu indecis in privinta sentimentelor lui. Povestea celor doi este intrerupta de pandemie, care il obliga pe Adi, din motive sanitare, dar si financiare, sa se mute pe durata starii de urgenta la tara, la parintii lui, unde o regaseste pe vechea lui prietena Andreea, o asistenta medicala rea de gura, transferata de la cabinetul scolar unde lucra la DSP. Sa ne fie la toti la fel de rau este o incursiune brutala si profunda in lumea LGBT, in care uneori aprobarea din partea societatii este mai importanta decit propriile sentimente….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sa ne fie la toti la fel de rau este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.