Sa construim: senzori PDF

Coperta Carte Sa construim: senzori

Iti doresti sa citesti cartea Sa construim: senzori publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Sa construim: senzori de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Sa construim: senzori

Senzorii va permit sa interactionati cu lumea fizica intr-un mod in care cei mai multi dintre noi nu au putut sa o faca pana acum – masurand ceva, interpretand rezultatul si luand masuri pe baza valorilor obtinute. In combinatie cu mici computere necostisitoare, ca Arduino si Rasberry Pi, puteti face ca lumea inconjuratoare sa fie programabila. Cu ajutorul acestei carti, veti realiza dispozitive care pot simti orice – de la diferite gaze, la lumina infrarosie si acceleratia Cu””Sa construim: Senzori, veti invata sa materializati aceste proiecte: – alcoolmetru personal cu Arduino si un senzor de alcool – alarma de fum activata prin Rasberry Pi – sonerie cu servomotor ascuns – Joc video Pomg cu Python si py Game – Dom camecu schimbarea culorii, cu un LED RGB si senzor de culoare – Vizualizator grafic de sunete care analizeaza si afiseaza sunetul ambiental. Peste 50 de experimente si proiecte pe baza de senzori….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.