Rugina PDF

  Coperta Carte Rugina

  Iti doresti sa citesti cartea Rugina scrisa de Valentin Covaciu si publicata de editura Casa Cartii de Stiinta? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Rugina chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Rugina

  Volumul Rugina a castigat locul I la Concursul de proza al editurii Casa Cartii de Stiinta, 2019. Proza lui Valentin Covaciu vine in siajul unei formule comportamentiste si terre-a-terre a la Jack Kerouac. Nimic esential sau totalizator nu pare sa se intample in Omul de tinichea/Rugina, mica parabola a reificarii in societatea contemporana, in care individul e permanent disputat de intamplari de suprafata, obiecte, scene si „faze”. Cu toate acestea, romanul nu poate fi lasat din mana de la primele pagini datorita unui talent de povestitor iesit din comun pentru un debutant: Covaciu are o buna imaginatie anecdotica, fler psihologic, capacitatea de a transcrie cu umor paradoxurile marunte ale cotidianului si, nu in ultimul rand, dezinvoltura stilistica necesara pentru a da voce unor personaje excentrice. Alex Goldis…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Rugina este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.