Rugaciune si tacere in spiritualitatea ortodoxa PDF

  Coperta Carte Rugaciune si tacere in spiritualitatea ortodoxa

  Iti doresti sa citesti cartea Rugaciune si tacere in spiritualitatea ortodoxa scrisa de Ware Kallistos si publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Rugaciune si tacere in spiritualitatea ortodoxa chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Rugaciune si tacere in spiritualitatea ortodoxa

  Prin staruinta in Rugaciunea lui Iisus, cugetul atinge o stare de dulce linistire si pace… Cu cat cade mai multa ploaie pe pamant, cu atat el devine tot mai moale; tot astfel, cu cat chemam mai mult sfantul nume al lui Iisus, cu atat se pogoara in pamantul inimii noastre tot mai multa bucurie si veselie. Cand soarele rasare deasupra pamantului, se face lumina; cand slavitul si sfantul nume al Domnului nostru Iisus Hristos straluceste neincetat in minte, se nasc nenumarate cugetari stralucitoare ca soarele….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Rugaciune si tacere in spiritualitatea ortodoxa este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.