Rosu stacojiu. Povestiri taoiste din China antica PDF

  Coperta Carte Rosu stacojiu. Povestiri taoiste din China antica

  Iti doresti sa citesti cartea Rosu stacojiu. Povestiri taoiste din China antica scrisa de Stuart Wilde si publicata de editura Atman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Rosu stacojiu. Povestiri taoiste din China antica chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Rosu stacojiu. Povestiri taoiste din China antica

  O serie de opt povestiri taoiste magice si inspirationale. Cuprins Cei treizeci si trei de intelepti ai robelor stacojii – o povestire despre tenacitate pe calea ta spirituala; Gradinarul cel misterios – o povestire despre puterea tainica a tacerii; Vindecatorul orb – o povestire despre daruirea de sine, abnegatie si gratia nebanuita; Pietrele raului din Valea marmurei negre – o poveste despre lumile paralele; Satul gastei cu ciocul incrucisat – o povestire despre rezolvarea conflictului fara violenta; Cele trei fiice ale pescarului – o poveste despre armonie si triumf asupra problemelor personale; Tigrul mascat – o poveste despre curgerea fireasca a vietii si acceptarea cursului acesteia pentru a reusi sa ne indeplinim menirea; Un legamant sacru de iubire – o povestire despre curaj si despre tainica legatura sacra a iubirii….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Rosu stacojiu. Povestiri taoiste din China antica este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.