Rosetta PDF

Coperta Carte Rosetta

Iti doresti sa citesti cartea Rosetta publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Rosetta chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Rosetta

Cand era mica, Rose era fascinata de cuvinte si de intelesurile lor si adora sa i se spuna povesti. Credea ca poarta numele Printesei Rosetta din faimoasa poveste, care s-a casatorit cu Regele Paunilor si au trait fericiti pana la adanci batraneti (exact asa cum crede Rose ca va trai si ea, cu siguranta). Dar cand afla ca are numele unui misterios orasel-port din Egipt, devine pasionata de acest taram strain si de hieroglifele sale. Repercusiunile Revolutiei Franceze; ascensiunea la putere a Bisericii engleze; bataliile pentru Egipt dintre francezi si englezi; descoperirea neasteptata si interesanta, in acel micut oras-port, a unei posibile chei a hieroglifelor Pietrei din Rosetta – si, mai presus de toate, masinatiunile unui membru bogat, lipsit de morala, a „noii“ aristocratii engleze – toate se invart in jurul nuntii lui Rose din inalta societate. Evenimentele o conduc in Franta, apoi in lumea intunecata, necunoscuta, a Egiptului si a fluviului Nil, si o fac sa afle, in final, ca vorbele – si mai ales cuvantul „iubire“ – au multe intelesuri, si ca pot de asemenea sa aiba putere. Si iti pot salva viata….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.