Rocambole 8 – Intrigile lui Rocambole 2 PDF

Coperta Carte Rocambole 8 - Intrigile lui Rocambole 2

Iti doresti sa citesti cartea Rocambole 8 – Intrigile lui Rocambole 2 publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Rocambole 8 – Intrigile lui Rocambole 2 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Rocambole 8 – Intrigile lui Rocambole 2

Pentru a ajunge sa fie sotul frumoasei Conception, Rocambole – falsul marchiz de Chamery – isi propune sa inlature pe don Jose, un rival care are toate sansele de a o lua de sotie pe fiica ducelui se Sallandrera. Prin intrigile sale, face in asa fel incat acesta este ucis in timpul unui bal. Si, ca sa nu planeze nici o suspiciune asupra sa, falsul marchiz ii da celei care va deveni curand asasina sa bea o licoare otravita. Apare insa alt pretendent, mai de temut decat cel dinainte: marchizul de Chateau-Mailly, care detine dovezi ca este de acelasi sange cu cei din familia Sallandrera. Pe aceste dovezi incearca sa puna mana Rocambole. In toate actiunile sale este sfatuit de maestrul sau, orbul sir Williams. Dar drumul spre succes nu este doar lung pentru bandit, ci si sangeros….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.