Rocambole 5 – Clubul valetilor de cupa vol 3 PDF

Coperta Carte Rocambole 5 - Clubul valetilor de cupa vol 3

Iti doresti sa citesti cartea Rocambole 5 – Clubul valetilor de cupa vol 3 publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Rocambole 5 – Clubul valetilor de cupa vol 3 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Rocambole 5 – Clubul valetilor de cupa vol 3

Uitand, se pare, dorinta de a se razbuna pe fratele sau Armand de Kergaz, vicontele Andrea Felipone, alias sir Williams, pune la cale alte marsavii. Astfel, prin intrigi cum numai o minte diabolica poate nascoci, aproape ii aduce pe doi prieteni in situatia de a se ucide reciproc. Scopul urmarit de sir Williams si ciracul sau, falsul conte de Cambolh (Rocambole), fiind acela de a pune mana pe averea unuia din cei doi, care trebuia sa moara. De asemenea, neobositul geniu al raului o ajuta, in schimbul unei sume considerabile, pe indianca Dai-Natha sa-si vada visul implit de a se casatori cu varul ei, marchizul Van-Hop. Trebuie insa eliminata sosia acestuia, care este un model de virtute. In acest scop, i se pune la cale o scena, prin care marchizul sa-si acuze sotia de infidelitate si sa o ucida. Planurile infamului viconte sunt insa zadarnicite de fosta curtezana Baccarat, o mai veche cunostinta a sa….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.