Rocambole 3 – Clubul valetilor de cupa vol 1 PDF

Coperta Carte Rocambole 3 - Clubul valetilor de cupa vol 1

Iti doresti sa citesti cartea Rocambole 3 – Clubul valetilor de cupa vol 1 publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Rocambole 3 – Clubul valetilor de cupa vol 1 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Rocambole 3 – Clubul valetilor de cupa vol 1

Demascat si Infrant de fratele sau Armand de Kergaz, vicontele Andrea Felipone alias baronetul sir Williams va disparea pentru cativa ani. Va reaparea umil, In postura unui vagabond, gasit de fratele sau Intins In mijlocul drumului, aproape lesinat de foame. Caindu-se si regretandu-si trecutul, accepta ajutorul lui Armand, precum si propunerea de a i se alatura acestuia In opera sa de caritate, dar cainta este de fapt o alta stratagema a lui Andrea, avand drept scop razbunarea. El duce o viata dubla: este seful politiei fratelui sau, dar si capul unei cete de indivizi fara scrupule, numita Clubul Valetilor de Cupa. Maiestria sefului starneste admiratia locotenetului sau, Rocambole, care spune la un moment dat: Satana va termina prin a abdica In favoarea dumitale, caci, pe cuvant de onoare, esti mai abil chiar decat el!?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.