Rocambole 19 – Ultimul cuvant a lui Rocambole 1 – Distrugatorii – Sugrumatorii PDF

Coperta Carte Rocambole 19 - Ultimul cuvant a lui Rocambole 1 - Distrugatorii - Sugrumatorii

Iti doresti sa citesti cartea Rocambole 19 – Ultimul cuvant a lui Rocambole 1 – Distrugatorii – Sugrumatorii publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Rocambole 19 – Ultimul cuvant a lui Rocambole 1 – Distrugatorii – Sugrumatorii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Rocambole 19 – Ultimul cuvant a lui Rocambole 1 – Distrugatorii – Sugrumatorii

Complet restabilit, Rocambole s-a infiltrat intr-o banda de hoti, Distrugatorii, pentru a lupta impotriva lor. Insa, in timpul unui jaf, afla ca o alta banda – Sugrumatorii – cauta sa rapeasca fete pentru a le duce in India, unde vor sluji zeitei Kali. Rocambole calatoreste in Anglia cu Milon si Vanda si cativa membri ai trupei Distrugatorii, care li se alatura pentru a lupta impotriva Sugrumatorilor si, in special, pentru a proteja o tiganca, numita Anna Blesingfort, a carei mostenire a fost furata de matusa ei, amanta sefului bandei… Dupa aceasta lupta, al carei final sl veti afla, Rocambole merge in India….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.