Rocambole 18 – Reinvierea lui Rocambole 4 PDF

Coperta Carte Rocambole 18 - Reinvierea lui Rocambole 4

Iti doresti sa citesti cartea Rocambole 18 – Reinvierea lui Rocambole 4 publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Rocambole 18 – Reinvierea lui Rocambole 4 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Rocambole 18 – Reinvierea lui Rocambole 4

Pentru a continua actiunile sale in slujba binelui, Rocambole se aliaza cu vechea sa inamica Baccarat – contesa Artoff. Impreuna vor avea de luptat impotriva contesei Vasilika. Contesa, indragostita de Yvan, planuieste sa se razbune fiindca acesta iubea pe Madeleine, una din cele doua surori a caror mostenire fusese furata de unchii lor. Profitand de asemanarea dintre Madeleine si, Vasilika o trimite pe Clorinde – una dintre acele femei de teatru, care n-au alt talent decat stralucitoarea lor frumusete – in calea lui Yvan care, o ia drept Madeleine, intarind banuiala psihiatrului ca tanarul este nebun. Rocambole si prietena sa devotata Vanda, carora li se alatura Baccarat, iar mai tarziu si Clorinde, vor dejuca insa planurile razbunatoarei Vasilika. Se va face dreptate si celor doua surori care isi vor primi averea furata, iar fiecare se va casatori cu alesul inimii sale. „”…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.