Rocambole 16 – Reinvierea lui Rocambole 2 PDF

Coperta Carte Rocambole 16 - Reinvierea lui Rocambole 2

Iti doresti sa citesti cartea Rocambole 16 – Reinvierea lui Rocambole 2 publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Rocambole 16 – Reinvierea lui Rocambole 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Rocambole 16 – Reinvierea lui Rocambole 2

Antoinette este rapita de catre o femeie care sustine ca ar fi mama sa adoptiva si va fi internata la temuta inchisoare Saint-Lazare. Pretextul: tanara ar fi iubita unui bandit. Aceata marsavie a fost pusa la cale de fratii mamei ei, care, dupa ce au cauzat moartea surorii lor, aveau ca scop sa dispara si mostenitoarele – surorile Antoinette si Madeleine. Agenor, iubitul Antoinettei este indepartat cu usurinta, ca planul asasinilor sa reuseasca. In inchisoare, tanara se imprieteneste cu o detinuta si reuseste sa se faca respectata de celelelate detinute, dupa ce, prin rugaciunile sale, copilul unei detinute este readus la viata. Dar este si o detinuta care ii doreste moartea. Intervine insa Rocambole si aliata sa, rusoaica Vanda, care vor pregati salvarea Antoinettei….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.