Rocambole 15 – Reinvierea lui Rocambole 1 PDF

Coperta Carte Rocambole 15 - Reinvierea lui Rocambole 1

Iti doresti sa citesti cartea Rocambole 15 – Reinvierea lui Rocambole 1 publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Rocambole 15 – Reinvierea lui Rocambole 1 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Rocambole 15 – Reinvierea lui Rocambole 1

Autorul ne introduce intr-o lume deloc fascinanta, cea a unei inchisori. Aici, un detinut enigmatic, al carui nume nu este cunoscut – el purtand in loc de nume un numar: O Suta Saptesprezece. Acest detinut, desi pare a fi foarte linistit, este tinut sub observatie. Totusi, impreuna cu tovarasul alaturi de care este incatusat, reuseste sa evadeze si impreuna, recupereaza caseta ce contine averea orfanelor Antoinette si Madeleine. Fratii mamei acestor fete planuisera sa-si ucida sora si nepoatele, ca sa-si poata insusi mostenirea lor. Madeleine fusese luata de o familie din Rusia, ca dama de companie, iar Antoinette ramasese cu doamna Raynaud, mama sa adoptiva. In viata Antoinettei apare dragostea, sub chipul unui tanar…Dar cei doi unchi ai fetei pun la cale rapirea acesteia, urmata de trimiterea ei in inchisoarea Saint-Lazare……

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.