Rocambole 11 – Cavalerii noptii 1 – Manuscrisul unei masti PDF

Coperta Carte Rocambole 11 - Cavalerii noptii 1 - Manuscrisul unei masti

Iti doresti sa citesti cartea Rocambole 11 – Cavalerii noptii 1 – Manuscrisul unei masti publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Rocambole 11 – Cavalerii noptii 1 – Manuscrisul unei masti de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Rocambole 11 – Cavalerii noptii 1 – Manuscrisul unei masti

La inceput, povestea se aseamana intrucatva cu aceea a tinerilor indragostiti Romeo si Julieta. Intre familiile Main Hardye si Morfontaine exista o vendeta, ale carei cauze se pierdeau in negura istoriei, dar copiii lor – Hector si Diane – se iubeau. Tanarul conte de Main Hardye este condamnat la moarte, fiin ca a dezertat din armata regelui, trecand de partea razvratitilor din Vendee. Socrul sau obtine de la rege gratierea, dar contele, afland de la verii sotiei sale ca gratierea i-a fost refuzata, se sinucide in inchisoare. Diane, afland de moartea sotului sau, isi pierde mintile. Verii ei, care voiau si partea ei de mostenire dupa moartea generalului Morfontaine, o imping si pe ea la sinucidere….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.