Riverdale. In urma cu o zi PDF

Coperta Carte Riverdale. In urma cu o zi

Iti doresti sa citesti cartea Riverdale. In urma cu o zi publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Riverdale. In urma cu o zi chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Riverdale. In urma cu o zi

IN PRIMELE ORE ALE DIMINETII DE 4 IULIE, un foc de arma rasuna pe raul Sweetwater, tulburand linistea pitorescului orasel RIVERDALE. Dar cum arata viata cu o zi inainte ca totul sa se schimbe?Inainte ca Jason Blossom sa fie declarat disparut, patru adolescenti profitau din plin de vacanta de vara. Archie era indragostit, Betty isi obtinuse stagiul dorit la Los Angeles, Veronica era regina Manhattanului, iar Jughead incerca sa se descurce cu toate problemele. Relatat din perspective diferite, acest roman din universul Riverdale exploreaza cum era viata inainte de evenimentul care a schimbat totul….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.