Rivalii PDF

  Coperta Carte Rivalii

  Iti doresti sa citesti cartea Rivalii scrisa de Vi Keeland si publicata de editura Bookzone? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Rivalii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Rivalii

  Războiul dintre mine și Weston Lockwood a început la altar. Numai că noi nu am participat la nuntă, pentru că ea avusese loc cu zeci de ani înainte ca oricare dintre noi să se nască.Totul a început cu destrămarea unei prietenii și a unei relații de afaceri trainice dintre bunicii noștri. Viitoarea mireasă a bunicului meu a refuzat să se mărite cu el pentru că era îndrăgostită și de bunicul lui Weston. Deși fiecare dintre ei și-a refăcut viața, au rămas unii dintre cei mai mari rivali de afaceri din istorie.Părinții noștri au continuat să trăiască în conflict. Și apoi, la fel am făcut și eu cu Weston, păstrând cât mai multă distanță posibil.Până în ziua în care femeia care a început lupta a decedat – și a lăsat pe neașteptate unul dintre cele mai valoroase hoteluri din lume bunicilor noștri. Acum sunt blocată într-un hotel cu bărbatul pe care m-am născut să-l urăsc, încercând să deslușim blestemul moștenit de familiile noastre. Ca de obicei, nu a durat mult până când am fost unul la gâtul altuia. Weston Lockwood este tot ceea ce urăsc mai mult: înalt, inteligent, infatuat și prea frumos pentru binele său. Suntem foc și gheață.Dar asta nu e nicio noutate. Familiile noastre sunt obișnuite să fie în război. Totuși, există o mică problemă. De fiecare dată când eu și Weston începem o confruntare, o încheiem cumva în pat…Recenzii:Mai mult de 5 stele de la mine Rivalii – Vi Keeland merge direct pe rafturile cu lecturile mele preferate și cele pe care le recitesc. Are mai mult de 5 stele de la mine! – TJ Loves to Read Poți simți tensiunea sexuală dintre protagoniști Poți simți tensiunea sexuală intensă dintre Sophia și Weston, chiar dacă pretind că se urăsc. Mi-a plăcut fiecare lucru din această carte. – Cat’s Guilty Pleasure M-a captivat complet Mi-a plăcut totul în legătură cu povestea și n-aș schimba nimic. Tachinările, ura de a iubi, dar și iubirea de a urî, toate m-au captivat complet. Am avut un zâmbet de îndrăgostită pe față întreaga lectură! – Kitty Kat’s Crazy About Books Este atât de ușor de citit și de simțit fiecare rând Magia unei cărți scrise de Vi Keeland: este atât de ușor de citit și de simțit fiecare rând! Și chiar și atunci când știi că inima îți va fi zdrobită, e prea târziu să dai înapoi și lași povestea să facă asta. Însă o face în cel mai frumos mod posibil! – Bookgasms Book Blog Are tot ceea ce îți dorești într-o carte de dragoste Este de necontestat, are tot ceea ce îți dorești într-o carte de dragoste – o poveste solidă, personaje fantastice, atracție fără limite și distracție. Rivalii este cea mai sexy poveste pe care a scris-o Vi Keeland până în prezent. – Kindle Crack Book Reviews Râdeam într-un moment și plângeam în altul Râdeam într-un moment și plângeam în altul. Aceasta este probabil una dintre cele mai bune povești de dragoste pe care am citit-o în ultimul timp. – Book B$tchs Blog&nbsp…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Rivalii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.