Riscant acum inseamna sigur PDF

Coperta Carte Riscant acum inseamna sigur

Iti doresti sa citesti cartea Riscant acum inseamna sigur publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Riscant acum inseamna sigur chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Riscant acum inseamna sigur

De la maimutele antrenate sa munceasca in locul oamenilor si de la proprietatile imobiliare subacvatice pana la mineritul pe asteroizi, de la sexul in realitatea virtuala pana la spatiile holografice, iata cateva incursiuni fascinante intr-un viitor pentru care si?oamenii, si firmele trebuie sa fie pregatiti. Gandind conventional, te indrepti catre esec, gandind critic si in raspar cu perceptia comuna, te vei imbogati. Randy Gage isi provoaca cititorii sa-si priveasca altfel afacerea si viata. Autor a zece carti, a tinut conferinte in zeci de tari, adunand peste doua milioane de ascultatori si intrand astfel in galeria de celebritati a conferentiarilor. Daca nu bantuie pe podiumuri sau nu sta incuiat in mansarda lui de autor inspirat, atunci joaca softball undeva prin lume….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.