Revrajirea lumii sau de ce nu mai vrem sa ne desprindem de televizor PDF

Coperta Carte Revrajirea lumii sau de ce nu mai vrem sa ne desprindem de televizor

Iti doresti sa citesti cartea Revrajirea lumii sau de ce nu mai vrem sa ne desprindem de televizor publicata de editura Prodromos? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Revrajirea lumii sau de ce nu mai vrem sa ne desprindem de televizor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Revrajirea lumii sau de ce nu mai vrem sa ne desprindem de televizor

„Omul nou“ nu mai urmareste idealuri inalte: lui nu-i mai pasa de adevar si iubire, ci doar de portita de placere si de iluzia de putere pe care i-o furnizeaza televiziunea sau industria divertismentului. Acest „om nou“ despre care vorbeste autorul este peste tot in jurul nostru. In portretul cel mai inofensiv, el – sau ea – are o cariera si lupta pentru promovare, acumuleaza bunuri in numele familiei sau al copilului si doreste sa se relaxeze… Aparent, nimic in neregula…Doar ca „omul nou“ a fost si este simplificat la maximum. Functioneaza cotidian numai pe cele 3 coordonate de mai sus si orice abatere de la mica norma il scoate din randurile celorlalti „oameni noi“.Complexitatea unui sentiment ii sperie prea tare – pe el si pe ceilalti – deci, il resping toti numindu-l slabiciune. Responsabilitatea unui adevar ii ingrozeste si, ca urmare, adevarul este inlocuit cu orice explicatie convenabila, pusa la dispozitie, cu generozitate, de formatorii de opinie indoielnici de care este inconjurat. Incet, incet, omul ajunge propria sa schita. Cine decide normele? De ce le preluam fara discernamant? Care sunt valorile prin care ne putem recupera? De ce trebuie restructurat un sistem intreg de valori? Cum am ajuns aici – si raspunsurile la inca o mie de „de ce-uri“ secrete ale oamenilor mari, in acest al doilea volum al seriei „Fata nevazuta a televiziunii“.Revrajirea lumii pune un diagnostic societatii contemporane, il explica si ofera un numar securizant de repere si puncte de sprijin pentru toti cei care sunt sau se simt pierduti….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.