Revizorul. Casatoria PDF

Coperta Carte Revizorul. Casatoria

Iti doresti sa citesti cartea Revizorul. Casatoria publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Revizorul. Casatoria de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Revizorul. Casatoria

„”Primarul: V-am poftit, domnilor, ca sa va aduc la cunostinta o veste foarte neplacuta: vine la noi un revizor. Ammos Feodorovici: Ce revizor?Artemi Filippovici: Ce revizor?Primarul: Un revizor din Petersburg, incognito. Ba si cu misiune secreta. Ammos Feodorovici: Asta-i buna!Artemi Filippovici: Ce sa zic, numai grija asta ne mai lipsea!Luka Lukici: Doamne, Dumnezeule, si cu misiune secreta pe deasupra! Primarul: Parca presimteam eu ceva: toata noaptea am visat niste sobolani neobisnuiti. Zau ca n-am mai vazut vreodata asemenea dihanii: negre, nefiresc de mari! Au venit, au adulmecat si s-au dus…”” (N. V. Gogol)…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.