Revista romana de executare silita nr. 4/2020 PDF

  Revista romana de executare silita nr. 4/2020

  Iti doresti sa citesti cartea Revista romana de executare silita nr. 4/2020 scrisa de De pe acelasi raft? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Revista romana de executare silita nr. 4/2020 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Revista romana de executare silita nr. 4/2020 PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Revista romana de executare silita nr. 4/2020

  Revista romana de executare silita se adreseaza in primul rand celor ce exercita profesia de executor judecatoresc, dar in aceeasi masura si celorlalti practicieni ai dreptului (magistrati, avocati, consilieri juridici), teoreticienilor si, de ce nu, studentilor interesati de acest domeniu.
   
  Numarul 4 este structurat astfel:
   
  1. Doctrina – cuprinde articole, studii, eseuri despre diferitele institutii din procedura de executare silita, precum si consideratii privind aplicarea practica a normelor legislative din domeniu.
  2. Recursuri in interesul legii – aduce la cunostinta celor interesati deciziile obligatorii pronuntate in recurs in interesul legii de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu incidenta asupra domeniului executarii silite, insotite de note sau comentarii.
  3. Decizii ale Curtii Constitutionale – aduce la cunostinta celor interesati deciziile pronuntate de catre Curtea Constitutionala referitoare la exceptii de neconstitutionalitate a unor prevederi legale din domeniul executarii silite.
  4. Practica judiciara – cuprinde spete relevante din practica instantelor judecatoresti in materia executarii silite, insotite de comentarii sau note.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Revista romana de executare silita nr. 4/2020 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.