Reuniunea, Jurnalele Vampirilor, Vol. 4 PDF

Coperta Carte Reuniunea, Jurnalele Vampirilor, Vol. 4

Iti doresti sa citesti cartea Reuniunea, Jurnalele Vampirilor, Vol. 4 publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Reuniunea, Jurnalele Vampirilor, Vol. 4 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Reuniunea, Jurnalele Vampirilor, Vol. 4

Acesta este al patrulea volum al seriei Jurnalele Vampirilor (The Vampire Diaries) si este publicat la editura Leda. Dragostea poate sa ucida. O noua amenintare s-a ivit in Fell’s Church – un alt spirit malefic dezlantuit. Bonnie, Meredith si Matt, impreuna cu Stefan si Damon, isi unesc fortele pentru a infrange, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevazut. Elena: Revine din lumea mortilor pentru a recrea puternicul trio al vampirilor. Stefan: Chemat de catre Elena, isi tine promisiunea facuta si lupta impotriva celui mai inspaimantator rau cu care s-a confruntat vreodata. Damon: Alaturandu-se fratelui pe care odinioara il socotea dusman, se bate cu aceasta noua oroare cu forta, viclenie si farmec mortal….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.