Retete pentru micile gospodine PDF

Coperta Carte Retete pentru micile gospodine

Iti doresti sa citesti cartea Retete pentru micile gospodine publicata de editura Sian Books? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Retete pentru micile gospodine chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Retete pentru micile gospodine

In noua carte “Retete pentru micile gospodine” am adunat cu dragoste retete simple si rapide pentru copiii care fac primii pasi in bucatarie. Explicate pas cu pas, intr-un mod cat se poate de simplu, delicioasele retete dulci si sarate cuprinse in aceasta carte le ofera celor mici ocazia sa invete lucruri noi. Timpul petrecut in bucatarie, impreuna cu copiii, este distractiv si educativ, iar micutii bucatari vor invata astfel sa manance corect si sa aiba in viitor o relatie sanatoasa cu alimentele. Pentru zambetul si bucuria din ilustratiile color ce insotesc fiecare reteta, tin sa multumesc Marinei Plantus….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.