Reprimarea pirateriei PDF

Coperta Carte Reprimarea pirateriei

Iti doresti sa citesti cartea Reprimarea pirateriei publicata de editura Institutul European? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Reprimarea pirateriei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Reprimarea pirateriei

Din Cuprins: Istoric privind pirateria; Definitia si clasificarile pirateriei; Pirateria si principiile fundamentale ale dreptului penal privind exercitarea represiunii; Pedepsirea. Pedepse si masuri de siguranta; Probleme de procedura legate de urmarirea si judecarea piratilor. Consecintele juridice ale capturii.’Unii autori se arata dispusi sa considere acest studiu ca fiind mai degraba de domeniul trecutului. Cu toate acestea, noi credem contrariul si avem curajul sa ne afirmam independenta in fata ideilor preconcepute care au dominat majoritatea autorilor, considerand ca punctul nostru de vedere este justificat de o analiza mai aprofundata a naturii juridice a infractiunii de piraterie [] Prin studierea acestei probleme, nu ne intoarcem numai in trecutul mort: ne indreptam, dimpotriva, catre o regiune noua in care forta dinamica a dreptului penal se manifesta in toata amploarea sa; pe de o parte dreptul penal din vremuri apuse, pe de alta parte orizonturile noi ale dreptului penal al Societatii de maine; acestea sunt perspectivele care ni se deschid prin acest studiu.’ – Vespasian V. Pella…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.