Remedii vechi pentru noul Coronavirus PDF

  Coperta Carte Remedii vechi pentru noul Coronavirus

  Iti doresti sa citesti cartea Remedii vechi pentru noul Coronavirus scrisa de Vicentiu Naumescu si publicata de editura Integral? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Remedii vechi pentru noul Coronavirus chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Remedii vechi pentru noul Coronavirus

  O sumedenie de remedii din vechime, ale caror efecte benefice – consfintite de intelepciunea populara, dar si certificate de stiinta moderna – revin in actualitate in contextul pandemiei, merita sa fie trecute in revista ca posibile terapii complementare si, mai ales, ca mijloace de prevenire a suferintelor produse de virusi. Farmacia homeopata a Naturii, impreuna cu felurite metode si solutii folosite de bunicii nostri, nu se substituie medicinii alopate, ci contribuie, alaturi de aceasta, la instaurarea unei stari generale de bine pentru trup si suflet. Podbalul si cimbrul nu inlocuiesc hidroxiclorochina sau redemsivirul: ele ajuta, totusi, sistemul imunitar si produc efecte „colaterale” binevenite, intre acestea nu o data aflandu-se si cele legate de gust si savoare. Luati in considerare sfaturile practice expuse in acest volum insa nu uitati ca, in prealabil, sa consultati si medicul de familie sau specialistii din diferite domenii. Nu luati in seama tot ceea ce se scrie pe internet, ci consultati sursele oficiale de stiri. Uniti si instruiti, putem invinge pandemia! Farmacia Naturii – plante vindecatoare si retetele asociate Alimente si ingrediente pentru intarirea sistemului imunitar Aloe vera, plante de leac si alte dezinfectante la indemana oricui, care purifica aerul din casa Alcoolul etilic si distilatele – intre mit si realitate Remedii provenind din cultura chineza si alte culturi traditionale Un proiect editorial INTEGRAL…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Remedii vechi pentru noul Coronavirus este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.