Remedii lente. Rezolva probleme, lucreaza mai istet si traieste mai bine intr-o lume grabita PDF

Coperta Carte Remedii lente. Rezolva probleme, lucreaza mai istet si traieste mai bine intr-o lume grabita

Iti doresti sa citesti cartea Remedii lente. Rezolva probleme, lucreaza mai istet si traieste mai bine intr-o lume grabita publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Remedii lente. Rezolva probleme, lucreaza mai istet si traieste mai bine intr-o lume grabita de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Remedii lente. Rezolva probleme, lucreaza mai istet si traieste mai bine intr-o lume grabita

„Orice remediu rapid sopteste aceeasi promisiune seducatoare de beneficiu maxim cu efort minim. Necazul este ca partile ecuatiei nu sunt egale. Ganditi-va putin: veneratia fata de altarul remediului rapid ne face mai fericiti, mai sanatosi si mai productivi? Ne ajuta sa abordam provocarile gigantice cu care se confrunta umanitatea la inceputul secolului XXI ? Exista realmente o aplicatie pentru orice? Fireste ca nu. Incercarea de a rezolva problemele in graba, lipirea unui plasture atunci cand se cere o operatie chirurgicala, poate sa acorde o pasuire temporara – insa de obicei cu pretul acumularii de necazuri si mai mari pentru mai tarziu. Adevarul dur, neplacut este ca remediul rapid nu remediaza de fapt niciodata nimic. Si uneori doar inrautateste lucrurile.“- Carl Honore„O carte prietenoasa si inteligenta pentru cei care doresc sa schimbe vitezele atat la birou, carti acasa.“ – The Economist„Cartea scrisa de Honore este o pledoarie extrem de persuasiva impotriva vitezei cu care ne traim vietile.“ – Los Angeles Times„O adevarata epifanie pentru toti cei care au uitat sa priveasca viitorul cu incredere sau sa se bucure de moment cand acesta apare.“ – The Herald„In prezent, graba este raspunsul nostru la orice problema. Mergem repede, vorbim repede, citim repede, mancam repede, facem amor repede, gandim repede. Aceasta este epoca exercitiilor yoga rapide si a povestilor spuse la culcare intr-un minut, epoca «la tanc» asta si «pe loc»cealalta.“ – Carl Honore…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.