Religia comunicarii. Manipularea mistica a consumatorului PDF

Coperta Carte Religia comunicarii. Manipularea mistica a consumatorului

Iti doresti sa citesti cartea Religia comunicarii. Manipularea mistica a consumatorului publicata de editura Integral? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Religia comunicarii. Manipularea mistica a consumatorului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Religia comunicarii. Manipularea mistica a consumatorului

Dumnezeu a facut lumea in sase zile, avand grija ca omului sa i se procure astfel intrebarile (necesitatile vitale) si raspunsurile (modalitatile de satisfacere a acestor necesitati). 98% dintre oameni s-au multumit cu acest model de comunicare si isi consuma in continuare intreaga energie – fizica dar si mentala – pentru a parcurge ritualic, in fiecare zi, drumul de la nevoile de tot felul la implinirea lor. 2%, insa, dintre oameni nu s-au multumit cu acest statut si, in ziua a saptea, conventional considerata „”libera””, harazita de Creator odihnei si reflectiei la ordinea divina a lucrurilor, au incercat sa-l copieze pe Marele Comunicator si sa i se substituie celui care, mai tarziu, l-a avut ca avatar pe un anume Abraham Maslow. Clonele lui Dumnezeu, mereu tentate de „”auto-actualizare””, au fost la inceput preotii, iar azi, la apogeul societatii de consum, sunt oamenii de PR, care practica manipularea mistica a consumatorului. Si nu o fac oricum, ci folosindu-se de noua Filocalie, bazata pe credinta in puterea imaginii si a mesajelor subliminale purtate de aceasta. „”Sa nu iti faci chip cioplit!”” este o porunca care poate fi citita exact pe dos acum, cand „”icoana”” a devenit „”icon””, iar o eventuala prabusire a ierarhiei trebuintelor umane este perceputa ca un semn al producerii ciclice a Apocalipsei (de la crahul din 1929 la criza „”subprime”” din 2008).Facerea Lumii dupa Abraham Maslow Vechea si noua Filocalie din perspectiva religiei comunicarii: de la akedie la trezvie in business prin Rugaciune a Inimii Cel mai simplu CV al unui isihast contemporan: „”How to Do Things with Words””Biblioteca Babel si scara necesitatilor de comunicare in hypermarketul de idei99 Francs sau 14, 99 Euro? Pretul psihologic al mantuirii azi Game of Thrones revisited GHEORGHITA DINU este absolvent de SNSPA, antreprenor roman de succes si fan al Dinastiei Lannister. Preda cursuri de Creative PR & Marketing dupa o metoda neconventionala, dezvoltata impreuna cu Dan-Silviu Boerescu….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.