Regula timiditatii PDF

Coperta Carte Regula timiditatii

Iti doresti sa citesti cartea Regula timiditatii publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Regula timiditatii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Regula timiditatii

Qpoem este proiectul celei mai solidare comunitati de poeti si iubitori de poezie. Facebook-ul i-a strans pe toti intr-o uriasa fila comuna pe deasupra invidiilor. Astfel incat, in orice parte te-ai pierde, poezia este peste tot, asa cum centrul este peste tot. – Calin Vlasie Andrei Novac (n. la 1 iulie 1983, in Targu-Jiu) este licentiat in istorie al Universitatii de Vest din Timisoara. A colaborat cu majoritatea revistelor literare din Romania. A publicat volumele: Poezii (2000), Miez de talpa (2003), A nouasprezecea inima de inger (2003), Varsta sarii (2006), Locul in care intorc tramvaiele (2008), Aceiasi (2011). Este prezent in mai multe antologii. Membru al Uniunii Scriitorilor din Romania din 2009 si al cenaclului Qpoem din 2016. Andrei Novac scrie o poezie care nu este, de fapt, o masca a timiditatii, asa cum sugereaza titlul, ci un vehicul al meditatiei si al cautarii unor intelesuri ascunse. Nu e poezia unei mari explozii afective, ci, mai degraba, a unei permanente sublimari a tensiunii existentiale, a exasperarii mocnite, in nenumarate dar nu repetate sugestii ale absentei. Un agreabil ceremonial fara artificii al micilor tablouri personale, al momentelor evanescente, alcatuieste nada cu care Andrei Novac isi imbie cititorul in poem. – Razvan Voncu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.