Regula celor doua intalniri PDF

  Coperta Carte Regula celor doua intalniri

  Iti doresti sa citesti cartea Regula celor doua intalniri scrisa de Tawna Fenske si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Regula celor doua intalniri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Regula celor doua intalniri

  In viata personala, Willa Frank respecta cu sfintenie o regula simpla: sa aiba cel mult doua intalniri cu acelasi barbat. Acum, cand propria afacere ii ofera stabilitatea de care avea atata nevoie, nu poate permite nimanui sa-i distraga atentia. Dar lucrurile incep sa se complice cand il cunoaste pe pompierul parasutist Grady Billman. Dupa o prima intalnire de-a dreptul uimitoare, Grady nu este pregatit sa renunte la Willa, asa ca recurge la diverse tertipuri pentru a respecta ambele reguli – cea a Willei de a nu se intalni cu el a doua oara si regula lui de a nu se indragosti. Asa ca nimeni nu poate spune ca o seara la concertul unei trupe este o intalnire. Si cu siguranta pranzul in mijlocul unei familii numeroase nu e nicidecum o intalnire in doi. Apoi, cu fiecare „non-intalnire” sugerata de Grady, rationamentul lui cade in ridicol, iar Willa isi da seama ca, de fapt, se simt foarte bine impreuna si sunt pe cale sa ia o hotarare in privinta celor doua reguli. Dar, cand timpul petrecut cu el o face sa piarda doi clienti importanti, lucru care ii destabilizeaza afacerea, Willa hotaraste ca trebuie sa se concentreze asupra singurului lucru care conteaza: propriul viitor. Insa ce poate face cu un viitor stabil financiar, dar tern si trist fara prezenta lui Grady?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Regula celor doua intalniri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.