Regina Victoria. Secretele unei epoci PDF

Coperta Carte Regina Victoria. Secretele unei epoci

Iti doresti sa citesti cartea Regina Victoria. Secretele unei epoci publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Regina Victoria. Secretele unei epoci de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Regina Victoria. Secretele unei epoci

Tot in colectia Povesti ilustrate, pentru segmentul 6+, Corint Junior va prezinta un titlul extraordinar a lui Hans de Beer Lars, ursuletul polar Unde pleci tu, Lars?Lars, ursuletul polar Unde pleci tu, Lars? a fost publicata in 18 limbi. Cartile lui Hans de Beer au castigat numeroase premii, printre care si premiul intai acordat de un juriu international in cadrul Targului de carte pentru copii de la Bologna. Imagineaza-ti cum ar fi sa te trezesti dus departe, intr-un taram calduros si plin de culoare, cand zapada si gheata sunt tot ce ai vazut pana atunci. Exact asta i se intampla lui Lars, micutul urs polar. Si ce de intamplari are sa-i povesteasca tatalui sau cand se intoarce acasa!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.