Regina nebunilor PDF

Coperta Carte Regina nebunilor

Iti doresti sa citesti cartea Regina nebunilor publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Regina nebunilor de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Regina nebunilor

Mistere psihologice, hipnoza, sex, accidente de masini, deliruri, fobii, lectii de geopolitica, vacante la Cernobil, un jaf la cofetarie, coruptie si, nu in ultimul rand, robotizarea WC-urilor – toate gravitand in jurul Carlei Samson, un adevarat „”Pygmalion al psihiatriei negre””. In jurul psihiatrei ajung un dirijor celebru, un profesor de matematica si autor de culegeri, un deputat, un psihoterapeut si un politist, impreuna cu familiile si cunoscutii lor. Intreaga actiune, desfasurata intr-un ritm alert si plasata intr-un peisaj actual si realist, descris cu tuse ne si atentie la detalii, este populata cu personaje solid construite, care te obliga sa le urmaresti cu su etul la gura evolutia si aventurile la curtea Reginei nebunilor. Invocandu-i la tot pasul pe Freud si Maslow si militand pentru poliamorie in viata ei si a pacientilor, Carla Samson, care se vede ca „”o dresoare a raului””, pare de neoprit. Mai poate scapa cineva din plasa ei? Mai au pacientii si victimele ei vreo sansa sa revina la o viata normala? – Alexandra Fusoi Camelia Popa este profesor universitar de psihologie, psiholog clinician principal si coordoneaza un laborator de psihologie a personalitatii si psihopatologie sociala. A publicat mai multe volume de psihologie si psihiatrie. Timp de 16 ani, a fost jurnalist in presa centrala. In literatura a debutat cu volumul Salbaticul din Balcani, Editura Trei, 2016.””Ideea scrierii acestei ctiuni a aparut atunci cand sotul meu, Daniel Popa, a at pe ultimii metri ai vietii lui, a cazut in mainile unor lucratori dezumanizati ai sistemului medical. Sinistra lui experienta a fost declansatorul unor trairi pe care le-am transpus, impreuna, in planul cartii. Din pacate, el n-a mai apucat s-o vada. Insa mi-a lasat, prin testament nescris, misiunea nalizarii ei. „”O vei scrie, da?!”” „”O voi scrie, Danute!”” Si am scris-o, in scop psihoterapeutic personal si pro lactic social. In locul Spitalului de Psihiatrie nr. 14, unde se manifesta Regina nebunilor, putea sa e…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.