Regina Camilla PDF

  Coperta Carte Regina Camilla

  Iti doresti sa citesti cartea Regina Camilla scrisa de Sue Townsend si publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Regina Camilla chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Regina Camilla

  De treisprezece ani, in vreme ce Anglia devine un loc din ce in ce mai trist, Printul Charles isi duce viata linistit intr-o locuinta sociala de pe Domeniul Florilor (devenit acum Zona de Excludere „Florilor“), impreuna cu dragostea vietii lui, Camilla. Aici se dedica pasiunilor sale – gradinaritul si cresterea gainilor -, in timp ce Camilla isi petrece zilele facand cat mai putin cu putinta, alaturi de vecinii lor certati cu legea. Dar in curand viata li se va schimba, caci doua batalii aprige se dezlantuie – una pentru Coroana, alta pentru drepturile populatiei canine din regat, condusa de insusI Harris, nabadaiosul corgi al Reginei….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Regina Camilla este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.