Regele Tiganilor PDF

Coperta Carte Regele Tiganilor

Iti doresti sa citesti cartea Regele Tiganilor publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Regele Tiganilor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Regele Tiganilor

Actiunea se desfasoara In timpul razboiului de la 1812 dintre armatele SUA si cele ale Imperiului Britanic. Inainte de razboi, intram In contact cu fascinanta lume a Indiei acelor timpuri precum si nu mai putin fascinanta lume a tiganilor, ratacitori care lupta pentru a-si pastra libertatea si obiceiurile. Tanarul zingari (tigan) Jean de Franta, desi minor, este lider necontestat al conationalilor sai, trimisi fortat In India de regele George al III-lea. El nu ezita a fura comoara brahmanilor, pazita bine de o Incantatoare fata, careia ambitiosul Jean Ii promite dragostea lui dar Ii cere zadarnic sa-i fie complice. Dupa ce fura comoara, Jean va reveni In Anglia, pentru a sprijini lupta englezilor contra americanilor….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.