Regele care a refuzat sa moara. Anunnaki si cautarea nemuririi PDF

  Coperta Carte Regele care a refuzat sa moara. Anunnaki si cautarea nemuririi

  Iti doresti sa citesti cartea Regele care a refuzat sa moara. Anunnaki si cautarea nemuririi scrisa de Zecharia Sitchin si publicata de editura Prestige? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Regele care a refuzat sa moara. Anunnaki si cautarea nemuririi chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Regele care a refuzat sa moara. Anunnaki si cautarea nemuririi

  „A studiat ebraica veche, limba akkadienilor si a sumerienilor, dar si a locuitorilor din Mesopotamia, cei care au inventat geometria, astronomia, carul de lupta si calendarul impartit pe luni. Astfel, in gravurile sumeriene din epoca de dinaintea cuneiformelor – cea mai veche forma de scriere – se regasesc povesti despre creatie si despre cosmos, pe care autorul le-a preluat, literalmente.” – New York Times Scris in secret pentru a nu incita critici cu privire la descoperirile sale controversate, acest roman al regretatului Zecharia Sitchin aduce la viata temele-cheie din bestsellerul sau A douasprezecea planeta (The 12th Planet). Povestea incepe la Londra, odata cu Astra, care soseste la deschiderea noii expozitii despre Ghilgames, la Muzeul Britanic. Aici intalneste un personaj atragator care stie despre ea secrete pe care niciun strain nu ar trebui sa le cunoasca, dar stie si de unde are neobisnuita cicatrice de pe mana. Ducand-o la el acasa, ii dezvaluie ca este descendenta a zeitei Istar, iar ca el este incarnarea din zilele noastre a eroului Ghilgames, in cautarea obtinerii vietii vesnice pe care Istar i-a interzis-o cu mult timp in urma. Repunand in discutie ritualul lor sexual sacru, vechi de eoni, se trezesc transportati inapoi in Sumer, ca Ghilgames si Istar, el reusind in sfarsit sa continue cautarea nemuririi….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Regele care a refuzat sa moara. Anunnaki si cautarea nemuririi este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.