Regele Arthur. Vol. II. Regina vazduhului si a intunericului PDF

  Coperta Carte Regele Arthur. Vol. II. Regina vazduhului si a intunericului

  Iti doresti sa citesti cartea Regele Arthur. Vol. II. Regina vazduhului si a intunericului scrisa de T.H. White si publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Regele Arthur. Vol. II. Regina vazduhului si a intunericului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Regele Arthur. Vol. II. Regina vazduhului si a intunericului

  Al doilea volum din serie duce mai departe legenda Regelui Arthur, asa cum e ea vazuta de T.H. White. Cu ajutorul lui Merlyn, Arthur vrea ca, prin intelepciune, sa fie tinut minte ca un rege drept si bun. Pentru a-si pastra tronul, normandul Arthur are de luptat cu baronii saxoni razvratiti impotriva lui. Inconjurata de fiii ei feroce, cruda Regina Morgause prezinta toate semnele unei amenintari la adresa domniei lui Arthur. Si e cu atat mai amenintatoare cu cat mai degraba bantuie povestea decat o domina. Regina vazduhului si a intunericului este o carte intunecata, cu o incitanta atmosfera gotica, in care eruditul T.H. White exploreaza relatia complicata dintre putere politica si dreptate. Regele Arthur ne va readuce intotdeauna aminte de un autor invatat, plin de duh si, nu in ultimul rand, profund uman. Times Literary Supplement…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Regele Arthur. Vol. II. Regina vazduhului si a intunericului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.