Regele Arthur IV – O lumanare in bataia vantului PDF

  Coperta Carte Regele Arthur IV - O lumanare in bataia vantului

  Iti doresti sa citesti cartea Regele Arthur IV – O lumanare in bataia vantului scrisa de T.H. White si publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Regele Arthur IV – O lumanare in bataia vantului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Regele Arthur IV – O lumanare in bataia vantului

  In viclenia lui, Mordred e capabil sa se foloseasca de lege spre a-si atinge intunecatele teluri. Fiul ilegitim al lui Arthur planuieste sa faca publica legatura dintre Guenever si Lancelot – vrea sa loveasca astfel in rege pentru a-l rasturna de pe tron. Mordred starneste o furtuna in Camelot. Masa Rotunda si intregul mod de a gandi al lui Arthur sunt pe cale sa se stinga precum o lumanare in bataia vantului. Dupa intalnirea cu Regele Arthur, Tom Malory ii va spune mai departe povestea, iar aceasta va lumina peste veacuri, ca un exemplu pentru viitorii cavaleri care vor lupta sa apere ce este drept impotriva fortei brute. O lumanare in bataia vantului este o tragedie captivanta ce culmineaza cu un puternic discurs impotriva razboiului, a tuturor razboaielor, care nu par sa tina seama de nenumaratele incercari ale umanitatii de a le eradica. „Mitul lui Arthur, povestea mea preferata, in haine moderne ce-mi taie rasuflarea. Relatat cu o asemenea maiestrie incat mi se pare ca nu l-am mai auzit niciodata inainte.” Cornelia Funke…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Regele Arthur IV – O lumanare in bataia vantului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.