Regatul umbrelor, Predestinatii, Vol. 2 PDF

Coperta Carte Regatul umbrelor, Predestinatii, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Regatul umbrelor, Predestinatii, Vol. 2 publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Regatul umbrelor, Predestinatii, Vol. 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Regatul umbrelor, Predestinatii, Vol. 2

Regatul umbrelor, este cel de-al doilea volum din seria Predestinati. Cartea continua povestea lui Helen Hamilton, o tanara timida care locuieste in Nantucket si a carei viata este cuprinsa de haos atunci cand descopera ca este singurul scion, descendenta directa a zeilor greci, care poate cobori in Lumea de Dincolo. Helen este hotarata sa-si foloseasca talentul pentru a pune capat razboiului impotriva zeilor si, de asemenea, sa-si schimbe destinul. In cruciada pe care o declanseaza, un lucru se dovedeste dificil: sa-l uite pe Lucas Delos. Fara el, Helen simte ca nu poate infrunta Lumea de Dincolo si este pe punctul de a ceda. Chiar atunci, un alt scion misterios, neinfricat isi face aparitia si ii ofera eroinei ocrotirea sa. Volumul doi din aceasta saga aduce cu sine o poveste romantica incarcata de dinamism, in care se infiripa un triunghi amoros de neuitat….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.