Regatul transcendent PDF

  Coperta Carte Regatul transcendent

  Iti doresti sa citesti cartea Regatul transcendent scrisa de Yaa Gyasi si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Regatul transcendent chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Regatul transcendent

  Gifty, o tanara de origine ghaneza, este doctoranda in neurostiinte la Universitatea Stanford si studiaza comportamentul soarecilor in raport cu anticiparea recompensei. Altfel spus, incearca sa determine circuitele neuronale implicate in dependenta si depresie. Nu intamplator si-a ales aceasta tema de studiu. Fratele ei a pierdut lupta cu dependenta de droguri, iar mama este o victima a depresiei. Doua tendinte par sa se afle in conflict in constiinta lui Gifty. Pe de o parte, devotamentul pentru credinta in care a fost crescuta o face sa evalueze si sa reevalueze permanent rolul divinitatii in destinul omului, dar si propria relatie cu Dumnezeu. Pe de alta parte, ii este tot mai evident ca viata si miracolul constiintei si al personalitatii umane depind de procese chimice si fizice a caror elucidare stiintifica formeaza obiectivul muncii sale. Si peste toate acestea, conditia de imigrant cu radacini intr-o tara indepartata, amplificata de prejudecatile rasiste completeaza un roman complex, bogat in experiente, emotii si semnificatii. Regatul transcendent este un portret profund emotionant al unei familii de imigranti devastata de depresie, dependenta si durere – un roman despre credinta, stiinta, religie, dragoste….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Regatul transcendent este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.