Refuzati sa va provocati nefericirea pentru orice PDF

Coperta Carte Refuzati sa va provocati nefericirea pentru orice

Iti doresti sa citesti cartea Refuzati sa va provocati nefericirea pentru orice publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Refuzati sa va provocati nefericirea pentru orice chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Refuzati sa va provocati nefericirea pentru orice

Fiecare dintre noi se simte ingrijorat, intr-o masura mai mica sau mai mare, in legatura cu diverse situatii care apar zilnic. Suferinta emotionala pe care acestea o provoaca este de multe ori exagerata. Ea poate fi redusa semnificativ, utilizand tehnicile pe care le veti gasi in aceasta carte de referinta. Renumitul terapeut dr. Albert Ellis, creatorul terapiei rational-emotive si comportamentale, a aratat ca mania, anxietatea si depresia nu sunt doar inutile, ci si imorale, deoarece atunci cand ne cream singuri motive de ingrijorare sau depresie actionam impotriva propriei persoane si suntem nedrepti cu noi insine. Tehnicile prezentate va invata:- sa constientizati pe deplin sentimentele sanatoase si sa le diferentiati de cele nesanatoase- sa va controlati destinul emotional- sa va refuzati convingerile irationale- sa va rezolvati problemele practice, precum si pe cele emotionale- sa va eliberati de sub tirania factorului „”trebuie””… si va ofera multe sfaturi intelepte, practice, din surse autorizate, pentru schimbarea sentimentelor, gandurilor si comportamentelor autodaunatoare, refuzand sa va provocati nefericire pentru orice si refacandu-va potentialul sanatos al unei existente fericite…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.