Reflectii si maxime PDF

  Coperta Carte Reflectii si maxime

  Iti doresti sa citesti cartea Reflectii si maxime scrisa de Vauvenargues si publicata de editura Saeculum? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Reflectii si maxime chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Reflectii si maxime

  „Putem, oare, vorbi despre actualitatea lui Vauvenargues? Cei mai multi gasesc, poate, mai multa satisfactie in ireductibilitatea lui.   La cugetarile lui Rochefoucauld, insa, tocmai pentru vremurile noastre de nevroza se impune adierea unui Vauvenargues, care – nefericit – n-a aruncat blesteme asupra secolului, desi ar fi avut de ce sa le arunce.   Lectura si estomparile sale ar fi un adevarat tonic sufletesc; si, in locul resorturilor de otel ale vietii mecanice de astazi, n-am gresi crezand ca ar mai reabilita omenescul si firescul din noi.“ – Aurel George Stino        …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Reflectii si maxime este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.